avokado

Trajnostno
22. 04. 2025 06.00
Za naše življenje potrebujemo tri Zemlje: alarmantno povečanje porabe virov

Ekologija
30. 06. 2024 16.20
Slepi potniki v kovčku? Za katastrofo je dovolj ena sama sadika ali kos gnijočega sadja

Trajnostno
22. 04. 2024 07.03
Kakšen pa je vaš ogljični odtis in kako ga lahko znižate?

Trajnostno
18. 05. 2024 13.32
Temna plat avokada: izsuševanje, degradacija okolja in celo trupla

Ekologija
15. 05. 2024 08.21
Hranozavest: kako izboljšati odnos do hrane, sebe in okolja

Ekologija
07. 01. 2024 07.00
Bodo sladkarije 'nova žrtev' podnebne krize?

Trajnostno
22. 10. 2023 13.48
Manj mesa na krožniku: kot bi s cest odstranili milijone avtomobilov

Zeleni teden
09. 06. 2023 14.24
'Več potrošnje pomeni večje breme za planet'

Trajnostno
22. 12. 2022 06.00
Mladi, plitki žepi in etično prehranjevanje

Slovensko
16. 10. 2022 08.00
Slovenci za hrano namenimo manj od povprečja EU, koliko pa smo samooskrbni?

Trajnostno
15. 09. 2022 06.00
Namesto kalorij na jedilnem listu okoljski odtis obroka

Naslovnica
04. 08. 2022 06.57
Apokalipsa bo razočaranje

Trajnostno
25. 07. 2022 06.11
Priljubljena kuharica Emilija Pavlič: Poletni vitamini so dota za pozimi

Trajnostno
17. 07. 2022 11.46
Kako zmanjšati ekološki odtis? 'Najmočnejše trajnostno orodje, ki ga imamo, so vilice'

Trajnostno
03. 04. 2022 08.00
Mednarodni center za samooskrbo: koliko hrane lahko pridelamo na enem hektarju?

Trajnostno
11. 09. 2021 15.31
Pojemo skoraj trikrat več mesa, kot bi bilo dobro za okolje in zdravje

Trajnostno
03. 10. 2019 07.00